Vores Essens Coach & Mentoruddannelse

Noget af det sværeste er at beskrive vores uddannelsesforløb, og vi deler vores studerende frustration, fordi de trods deres kendskab til hvad vi gør og hvordan det hele hænger sammen, finder de det svært at fortælle venner og familie om hvad det er som foregår.

Ofte finder vi også Coach begrebet misvisende, fordi der er så meget andet med i spil, og at det minder meget mere om en psykoterapeutisk uddannelse, da den stikker dybere end praktikken og hvor følelserne har deres afsæt. Den har også rødder forbi mindfulness, da vi har en forkærlighed for zenbuddhismen og de østerlandske filosofier. Vi søger også altid en helhedsforståelse og den jo ofte sit udspring i oprindelige religioner, her igen Buddhismen og Shamanismen. Så vores uddannelse er et forsøg på at forbinde videnskab og praktik med psykologi og filosofi samt visdom.
Det kunne jo lyde som et livsprojekt, at studere ét bredt felt, men faktisk er det mere feltet, hvor disse traditioner mødes og her en helt unik forbindelse, det bliver en rygrad, et hjerte og en en kropsbevidsthed.

Så det bliver en dannelsesrejse, hvor vi rejser tilbage for at samle op, hvad som måtte være tabt undervejs, og rejser derfra mod det som både giver mening, næring og livsværdi. Den model som er i forbindelse med dette indlæg er måske det bedste kort over den rejse vi tager sammen med vores studerende.

 

De 7 bevidstheds niveauer

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.