Velkommen til min terapeutiske praksis

At føle sig forkert, kan ikke være mere forkert.

I min praksis finder du både nærvær og humor, mest af alt finder du dig selv, som værende helt i orden.
Hos mig går vi på opdagelse, i det du har mistet  af værdi,  både af den du er og det du holder af, desuden ser vi efter det, som du i virkeligheden ikke kan leve uden.  Det kunne være følelser, anerkendelse, fred i sindet, liv, leg og lidenskab, ja nære sociale relationer og ja kærlighed går ikke af mode.
Dét du ikke finder hos mig, er formlen på rigtigt og forkert, for det findes ikke i mit univers.
Du er nemlig grundlæggende helt i orden,  det er nemlig dét du tænker om dig selv, som kan have en væsentlig dårlig  indflydelse på dig,  og derved dine handlinger og mønstre.
Og ja vi har alle lavet ting vi ikke er stolte af, og måske er skamfuld over, men vi kan ikke ændre fortiden, og vi bliver ikke bedre mennesker af at tugte os og udskamme os selv, tværtimod vi bliver til dét vi tænker om os selv,  men det er ikke den vi er inderst inde.
Bedre kommunikation
Jo mere styr du får på dig, jo mere ændre dit sprog sig, sproget og udvikling hænger uløseligt sammen.
Så når du finder fred med dig selv, vil du også finde at dit sprog er blevet fredeligt, nærværende, modent og ikke mindst tydeligt i hvad du ønsker af dine medmennesker.
Det betyder at når du er dig, finder du eller skaber din tilværelse, hvor konflikter ikke længere er dagligt vilkår, men at der findes forskellighed, forskellige prioriteringer, men at der er både rummelighed og respekt om forskellighederne.
Du er dig
Du er helt din egen og passer ikke nødvendigvis ind i systemer, eller også har du forsøgt forgæves at passe ind i normer og regler og derved har mistet kontakten til dig selv, følelserne, drømmene og dit eget værd.
Det betyder ikke andet end, end at det som ikke skaber værdi, er det som er kommet til at skygge for det som har værdi og vi rummer alle værdier og kvaliteter som både er værd at elske, og som har sin plads i verden, til at være virksom og til at leve det gode liv.
Vi er som mennesker født ind i sæt spilleregler som er opdateret i generationer, hvor alle har deres eget sæt regler uden de er ført ind i manualer.
Du skal ikke fikses
En ting skal du vide, du er helt i orden, du er ikke forkert på nogen måder, og du er ikke gået i stykker. Der er noget i dig som larmer og laver støj, ofte er det noget du fået at vide, eller ikke fået at vide. En lære som et barn ikke er gammel nok til at kunne tyde, og som bliver til fejltolkninger og overbevisninger. Dog er din frygt og dit mindre værd, ikke stærkere end din vilje, de larmer bare mere. Og det kan vi heldigvis gøre noget ved.
Hos mig finder du roen
Det er i roen du kan se klart og se hvad som sker i bevægelse, adfærden, hvilke vil sige de mønstre du sidder fast i, eller bare ikke tør slippe. Vi går på opdagelse, først og fremmest i dine ønsker for det liv, du ønsker, og herefter kan vi se på hvad der hindre dig i at være hvor du ønsker.
Det er også i roen og dialogen vi sammen finder nye strategier for dig i forhold til dig selv, i forhold til andre og din plads i verden.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.