Velkommen til min praksis

Kære du
Velkommen til min praksis og min deltagelse i dit liv.

Jeg skal for en tid, være med til at holde dit liv i mine hænder. Det gør jeg med mit nærvær og med mig som menneske, ikke som en  professionel rolle, eller distance, for det er alle mellemregninger og beregningerne, der hindre livet i at folde sig ud.

Mit nærvær byder, ikke altid at jeg lytter til det du siger og dine fortællinger, jeg lytter også til dét,
som du ikke siger og efter det som kunne mangler, samt dét som hindre dit nærvær og din tilstedeværelse i rummet.
Jeg forstyrre gerne forstyrrelsen, den forstyrrelse der hindre dig i at se tingene i et større perspektiv.
Jeg kan provokere gerne og har let til humor, for livet vil  ikke tages alvorlig, seriøst eller højtidligt. Livet kender ikke frygt og bekymringer, det er frygt og bekymringer som hindre livet i at leve fuldt ud.
Livet forstår sig heller ikke på konstruktioner og luftkasteller, hvis ikke de har deres rødder i livets muld.
Omvendt hvis du følges med dine dybeste drømme og værdier, er livets grænser uendeligt og deri kan livet leves, uden gentagelse,  eller i de rytmer du sætter dig for.
Jeg følger ikke de gængse regler for terapeutisk skik og praksis, faktiske forsøger jeg gerne at følge i blinde, netop for ikke, at finde det jeg kender, for det er lige her, jeg møder dét som er dig og dit.
Til gengæld har jeg en klar etisk ramme for grænser og integritet. Hvilket betyder,  at det er dig der bestemmer i og over dit liv. Jeg er den blinde passager, som holder vægten og kompasset ud fra vægt, tyngde og følelser, såsom kærlighed, mening og lidenskab.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.