Strategisk rådgivning og kommunikation | Mads Vang Christensen

Strategisk rådgivning og kommunikation.

Strategisk kommunikation hvis det skal virke, skal det være et spejl af den strategiske plan og eksekvering på vej mod visionerne.

Uanset om det er selve strategien, planen eller kommunikationen, så er det være helt essentielt at få kvalificeret sparring til processerne. Vores tids forandringshastighed gør at de fleste ledere bliver fikseret på konkrete opgaver og derved ryger de væk fra overblikket og strategien og kommer til at drifte og agere kriseledelse.
Mere end nogensinde har ledere brug for at sætte tingene i perspektiv og få sparring på hvad som er oppe og hvad der er nede, og mere tydeligt, hvad er ledelse og hvad er drift, foruden hvor er vi og hvor er vi på vej hen?
Hertil hører spørgsmålet ”Har vi alle med?” og er der sammenhæng mellem; Det vi står for, Det vi gør og Den vej vi går ad?
Står vi på mål for det vi er og det vi ønsker at være? Er der sammenhæng i vores værdier, omkostninger og vores ansvarlighed?

Jeg har været med i udviklingsprocesser, startups, konceptudvikling, strategiprocesser, organisations og ledelses udvikling i det meste af mit liv og i de sidste 24 år som selvstændig konsulent.
Jeg har gennem de sidste 10 år på vores institutter uddannet ledere, coaches og psykoterapeuter, og derigennem udviklet masser af praktiske værktøjer.

Så om det er organisationen i krise, i forandringsprocesser, U-turn, ledelse i krise, eller noget helt andet, så er det altid noget der kan gøres, og når strategi og kommunikationen er i synk med ledelsen, ja så er det muligt at få alle med, alle til at samarbejde til alles bedste.

I er altid velkommen til at få en snak om hvad jeg kan hjælpe med.

Print Friendly, PDF & Email