Psykoterapi på Frederiksberg, 24 års erfaring. Gestaltterapi, NLP | Mads Vang Christensen

Psykoterapi på Frederiksberg

Psykoterapi er en luksus, hvis man vil være fri af fortidens svigt og skygger og blive fri til at leve og gå efter ens drømme og potentiale.

Den psykoterapi jeg er trænet i, eller den “Psykoterapeutisk skole” jeg kommer fra er Gestaltterapien, som handler mest om her og nu, bevidsthed, fokus på følelser, livsfaser, ansvarlighed, valg og fravalg.
Jeg har dog en hel del mere med i bagagen, både fra NLP, og utallige kurser.
I dag står jeg med en hel del helheds og bevidstheds modeller, som jeg har skabt i forbindelse med undervisning på vores Institut.
Desuden kan her på denne side,  du se nogle af værktøjer som også bruges i min psykoterapeutiske praksis og flere kan også ses her på siden.

Psykoterapi handler om ofte at finde modet til at “gå vejen”, og tage det fulde ansvar for ens liv og trivsel. Det sker bla.  ved at se på den selvfordømmelse og de ofte alt for store krav vi stiller til os selv og til omverden.

Jeg tror på at mennesket har de nødvendige resurser til, at komme igennem til et liv med trivsel og gode relationer. Psykoterapien er med til, at få skabt bevidsthed, om de blokeringer og forhindringer vi selv genskaber ud fra mønstre som er lagt fra bunden af.

I Parterapien er det ofte det manglende nærvær, som skaber splid, kampe og ensomhed.
Jeg skriver en del om parforholdet på denne blog, med gode råd og inspiration.

 

Print Friendly, PDF & Email