Psykoterapi på Frederiksberg, 24 års erfaring. | Mads Vang Christensen

Psykoterapi på Frederiksberg

I min praksis finder du både nærvær og humor, mest af alt finder du dig selv, som værende helt i orden.
Hos mig går vi på opdagelse i det du har mistet  af værdi,  både af det du er og det du holder af, desuden ser vi efter det som du i virkeligheden ikke kan leve uden.  Det kunne være følelser, anerkendelse, fred i sindet, liv, leg og lidenskab, ja nære sociale relationer og ja kærlighed går ikke af mode.
Det du ikke finder hos mig er formlen på rigtigt og forkert, det findes ikke i mit univers.
Du er nemlig grundlæggende helt i orden,  det er nemlig det du tænker om dig selv, som kan have en væsentlig dårlig indflydelse på dig,  og derved dine handlinger og mønstre.
Og ja vi har alle lavet ting, vi ikke er stolte af, og måske er skamfuld over, men vi kan ikke ændre fortiden, og vi bliver ikke bedre mennesker af at tugte os og udskamme os selv, tværtimod vi bliver til dét vi tænker om os selv,  men det er ikke den vi er inderst inde.

“At føle sig forkert, kan ikke være mere forkert”

Bedre kommunikation
Jo mere styr du får på dig, jo mere ændre dit sprog sig, sproget og udvikling hænger uløseligt sammen.
Så når du finder fred med dig selv, vil du også finde at dit sprog er blevet fredeligt, nærværende, modent og ikke mindst tydeligt i hvad du ønsker af dine medmennesker.
Det betyder at når du er dig, finder du eller skaber din tilværelse, hvor konflikter ikke længere er dagligt vilkår, men at der findes forskellighed, forskellige prioriteringer, men at der er både rummelighed og respekt om forskellighederne.
Du er dig
Du er helt din egen og passer ikke nødvendigvis ind i systemer, eller også har du forsøgt forgæves at passe ind i normer og regler og derved har mistet kontakten til dig selv, følelserne, drømmene og dit eget værd.
Det betyder ikke andet end, end at det som ikke skaber værdi, er det som er kommet til at skygge for det som har værdi og vi rummer alle værdier og kvaliteter som både er værd at elske, og som har sin plads i verden, til at være virksom og til at leve det gode liv.


Den terapeutiske ramme
Den psykoterapi jeg er trænet i, og som jeg i skrivende stund har 24 års erfaring i, har rødder i  Gestaltterapien,
som handler mest om her og nu, bevidsthed, fokus på følelser, livsfaser, ansvarlighed, valg og fravalg.

I dag står jeg med en hel del helheds- og bevidsthedsmodeller, som jeg har skabt i forbindelse med undervisning på vores Institut, hvor vi uddanner nye coaches, ledere og psykoterapeuter.
Desuden kan her på denne side,  du se nogle af værktøjer som også bruges i min psykoterapeutiske praksis og flere kan også ses her på siden.

“Psykoterapi handler om ofte at finde modet til at gå vejen, mod det liv
vi inderst inde vi være taknemmelige over”

Jeg tror på at mennesket har de nødvendige resurser til, at komme igennem til et liv med trivsel og gode relationer. Psykoterapien er med til at få skabt den nødvendige bevidsthed, om de blokeringer og forhindringer der gør at vi mister os selv, modet, værdierne i livet.

 

Jeg tilbyder samtaleterapi i min praksis på Frederiksberg.

Ring til mig på telefon 26 84 10 84 eller udfyld formularen her på siden.

 

Kontakt mig for at høre nærmere:

    Dit navn Din email Telefon

    Print Friendly, PDF & Email