Psykoterapeuterne på Frederiksberg | Mads Vang Christensen

Centralt på Frederiksberg ligger vores psykoterapeutiske praksis.

Vi har hver vores klienter og også hver vores styrker og erfaring.
Mads har 22 års erfaring med psykoterapi og Inge har 10 år primært med parterapi.
Vi arbejder ud fra sammen tilgang til det terapeutiske felt, nemlig den eksistentielle tilgang, som har nogle grundliggende temaer.
Som er;
Friheden, vi er frie til at vælge og at vi altid har et valg, det er ofte denne frihed som er svær at takle og se det hele billedet i denne frihed.
Isolation, når vi ikke trives, er det ofte forbundet med at vi har fået isoleret os, dels fra os selv, men også oververden, og det er her vi lider og har det svært. Da vi er sociale væsner og seksuelle væsner, og uden social kontakt og kropslighed og den tryghed der er forbundet med at være sammen med et andet menneske, ja så kan det være svært at være andet end på en overlever.
Meningsløsheden er ligeledes et tema, livet er meningsløst i og med at vi fødes til at dø og det i sig selv, giver et “hvad skal jeg her på jorden?”, “hvad er meningen med mit liv?” og “Findes der et kald og hvis, hvad er det?”
Sorgen er også et grundvilkår, vi mister hele livet igennem, både tid, venner, kærester, ægtefælle og relationer, vi mister os selv, vores barndom, vores ungdom og ja muligheder som vi ikke turde at tage.

Endvidere har vi fokus på længsel, savn, som opstår når vi ikke har ordenlig fat i vore inderste værdier. Og værdier er også et grundlag for eksistentielle samtaler, for at få belyst hvad som er de vigtigste værdier, i livet, og hvis ikke vi har fat i dem eller på vej mod dem, ja så ender vi i meningsløshed.
Vi arbejder en del med at skærpe det personlige lederskabet, som jo handler om modet og ansvaret til at handle og til at gå efter de drømme som hvis vi tør at mærke efter, så er der masser af potentiale for at skabe et liv, hvor både arbejde og fritiden hænger sammen.

 

Kontakt os for at høre nærmere:

Dit navn

Din email

Telefon

Vi er begge stærke i problematikker i parforholdet, desuden er nogle af de temaer vores klienter kommer med er: Angst, depression, skilsmisse, sorg og kriser, det er fyringer på jobbet, manglende livslyst, manglende motivation, lavt selvværd, ensomhed, manglende beslutsomhed, ønske om støtte til beslutninger og livsændringer.

Vi begge bringer gerne vores coach værktøjer frem, når det gælder at arbejde med forandrings-processer, og ønsker om mål og retning i livet. Værktøjerne har vi selv udviklet, i forbindelse med at vi har skabt Essens Coach uddannelsen, som er en af de stærkeste og indholdsrige uddannelser i DK. Vi har begge undervist over 7000 timer, henholdsvis på vores lederuddannelse, coach og psykoterapeutuddannelse. Fælles for alle uddannelserne er at vi selv har udviklet uddannelserne, indholdet, metoderne og materialet, så vi er godt inde i vores stof og formidling på en let og forståelig måde.

Du kan læse meget mere om Mads og hans tilgang til livet, ledelse og organisation her på dette site, og Inge har sin egen side her www.ingehulsen.dk her skriver hun en del om parforholdet, de unge forældre, og livet generelt.

Vores praksis ligger på Dr. Priemesvej 2 1854 Frederiksberg
Mads har tlf. 26841084 og mail mads@cetu.dk
Inge har tlf. 60181949 og mail inge@cetu.dk

Print Friendly, PDF & Email