Psykoterapeuterne på Frederiksberg | Mads Vang Christensen

Psykoterapeuterne på Frederiksberg.

Centralt på Frederiksberg ligger vores psykoterapeutiske praksis.

Vi har hver vores klienter og også hver vores styrker og erfaring.
Mads har 23 års erfaring med psykoterapi og Inge har 12 år.
Vi arbejder ud fra sammen tilgang til det terapeutiske felt, nemlig den eksistentielle tilgang, altså det at vi selv har ansvar og mulighederne for at kunne skabe det gode liv.

Psykoterapi
Kort sagt så er Psykoterapi er rum for refleksion.

Det er her du kan undersøge dine følelser, få set på dine reaktioner og reaktions-mønstre.
Det er ofte når man mister enten modet, eller livs gnisten, at det er godt at gå i terapi.
Heldigvis er der ikke længere fordomme omkring det, at gå i terapi. Det er både legalt og et langt stykke hen af vejen også ansvarligt. Vores liv og vores tid er forbundet med både kvalitet og vi sætter større pris, på vores liv og ikke mindst, søger løsninger, hvis vi ikke har ordentligt fat i livet.
Psykoterapi er på mange måder en frigørelse af indestængte følelser og i denne frigivelse, opstår der ligeledes en større frihed, et større mod til at gøre det, som ønskes og ligeledes modet til at sige fra over for det som ikke ønskes. 

Fokus i vores psykoterapeutiske praksis er:

 • Praktisk tilgang til livet, håndgribeligt, nærværende og dynamisk 
 • At tage ansvar for eget liv 360° 
 • Livet her og nu. 
 • Hvilke roller du spiller i dit liv og i dine relationer. 
 • Hvad er det som du mangler i livet? 
 • Hvad skal ikke være i dit liv 
 • At  kikket på dine livsværdier og hvilke strategier, der skal tages, for at det føre mod disse værdier. 
 • Ligeledes alt hvad der er forbundet med tab, sorg, skift i livet og livskrise, er det godt at få den nødvendige støtte til at komme igennem tabet. 

Parterapi
Kort sagt, så er parterapi et rum, hvor parforholdet sammen kan kikke på, hvor de går galt af hinanden og hvad der giver konflikter.
I virkeligheden er det sjældent parforholdet i sig selv, der er noget galt med, men det som ikke sker i parforholdet, den er gal med. Det er ofte manglende sprog, kommunikation, forståelse, viden, indsigt i hinanden, manglende prioriteringer,der gør, at tingene går galt. Enten ved konflikter eller manglende nærvær, sårede følelser og magtkampe.
Årsagerne er der mange af, og ofte ligger konflikten, et andet sted end i parforholdet, hvilket i sig selv giver en frihed og et større samarbejde parterne imellem.  

Vi har stor succes med at arbejde med parforhold, og en stor del af succesen, er netop at skære ind til benet, ind til dén grundkonflikt, alle konflikterne springer ud fra.
Det er jo ikke kærligheden der mangler, det er alt det vi gør, som ikke har med kærlighed at gøre, der blokerer.

Ofte er det uvidenhed og frygt, der ligger under vores manglende ansvar, for os selv først og fremmest og sekundært vores partner og forhold. Nå først partnerne får fat i sig selv og deres inderste værdier, så tager det fart og så er det, at der ikke er en dag, at spilde med trivialiteter og frygt. 

Parterapi er en rigtig god ide når; 

 • I har gentagende konflikter, uden at få løst dem 
 • I har svært ved at finde fælles fodslag 
 • Magtkampe 
 • Er generelt uenige og for mange diskussioner 
 • Afstand fra hinanden 
 • har svært ved at kommunikere med hinanden 
 • Manglende mod til at tage ansvar om det der skal gøres og ske 
 • Manglende livslyst/sexlyst og inspiration i forholdet 
 • Kedsomhed, tomhed, uro, længsel, afsavn, frustrationer 
 • Ønsket om et dybere og tættere forhold 
 • Ønsket om, at bruge forholdet til vækst og udvikling, følelsesmæssigt og åndeligt. 

Endvidere har vi fokus på længsel, savn, som opstår når vi ikke har ordenlig fat i vore inderste værdier.
Og værdier er også et grundlag for eksistentielle samtaler, for at få belyst hvad som er de vigtigste værdier, i livet, og hvis ikke vi har fat i dem eller på vej mod dem, ja så ender vi i meningsløshed.
Vi arbejder en del med at skærpe det personlige lederskab, som jo handler om modet og ansvaret til,
at handle og til at gå efter de drømme, som hvis vi tør at mærke efter, så er der masser af potentiale for at skabe et liv, hvor både arbejde og fritiden hænger sammen.

 

Kontakt os for at høre nærmere:

Dit navn

Din email

Telefon

Vi er begge stærke i problematikker i parforholdet, desuden er nogle af de temaer, vores klienter kommer med er: Angst, depression, skilsmisse, sorg og kriser, det er fyringer på jobbet, manglende livslyst, manglende motivation, lavt selvværd, ensomhed, manglende beslutsomhed, ønske om støtte til beslutninger og livs-ændringer.

Vi begge bringer gerne vores coach værktøjer frem, når det gælder at arbejde med forandrings-processer, og ønsker om mål og retning i livet. Værktøjerne har vi selv udviklet, i forbindelse med at vi har skabt Essens Coach uddannelsen, som er en af de stærkeste og indholdsrige uddannelser i DK. Vi har begge undervist over 7000 timer, henholdsvis på vores lederuddannelse, coach og psykoterapeutuddannelse. Fælles for alle uddannelserne er at vi selv har udviklet uddannelserne, indholdet, metoderne og materialet, så vi er godt inde i vores stof og formidling på en let og forståelig måde.

Du kan læse meget mere om Mads og hans tilgang til livet, ledelse og organisation her på dette site, og Inge har sin egen side her www.ingehulsen.dk her skriver hun en del om parforholdet, de unge forældre, og livet generelt.

Vores praksis ligger på Dr. Priemesvej 2 1854 Frederiksberg tæt på metroen (2 timers gratis parkering)
Mads har tlf. 26841084 og mail mads@cetu.dk
Inge har tlf. 60181949 og mail inge@cetu.dk

Print Friendly, PDF & Email