Psykoterapeut på Frederiksberg | Mads Vang Christensen

Erfaren Psykoterapeut på Frederiksberg – Mads Vang Christensen

Bestil tid på telefon: 26 84 10 84

Centralt på Frederiksberg ligger min psykoterapeutiske praksis.

Mit navn er Mads Vang Christensen og har være selvstændig siden 1996 med egen psykoterapeutisk praksis, hvor jeg både har parterapi, coaching og ledersparring. Du kan læse mere om mig her
Min tilgang til det terapeutiske felt, er den eksistentielle tilgang, altså at vi selv har ansvar og iboende mulighederne for at kunne skabe det gode liv.

Psykoterapi

Kort sagt så er Psykoterapi er rum for refleksion uden fordømmelse og vurderinger.
Netop det ikke at blive dømt/vurderet på hvad der er rigtigt eller forkert, er “porten” til at få givet slip på fortidens skyld og smerter.

På mange måder bliver min terapeutisk praksis og metode “Nærværets Terapi”, fordi det er i nærværet, vi hæver bevidstheden og skærper vores sanser, for at kunne gå på opdagelse i den livsrejse, mine klienter er på, eller ikke få sat i gang.
Det er her vi sammen går på opdagelse i dit forhold til dig selv, dine følelser, det at få set på dine reaktioner og reaktionsmønster, og mest af alt hvad som hindre dig i at leve livet i overensstemmelser med dine indre værdier.

Det er ofte når man mister enten modet, eller livsgnisten, at det er godt at gå i terapi.
Heldigvis er der ikke længere fordomme omkring det, at gå i terapi. Det er både legalt og et langt stykke hen af vejen også ansvarligt. Vores liv og vores tid er forbundet med både kvalitet og vi sætter større pris, på vores liv og ikke mindst, søger løsninger, hvis vi ikke har ordentligt fat i livet.

Psykoterapi er på mange måder en frigørelse af indestængte følelser og i denne frigivelse, opstår der ligeledes en større frihed, et større mod til at gøre det, som ønskes og ligeledes modet til at sige fra over for det som ikke ønskes.

Fokus i min psykoterapeutiske praksis er:

 • Praktisk tilgang til livet, håndgribeligt, nærværende og dynamisk
 • At tage ansvar for eget liv 360°
 • Livet her og nu.
 • Hvilke roller du spiller i dit liv og i dine relationer.
 • Hvad er det som du mangler i livet?
 • Hvad skal ikke være i dit liv
 • At  kikket på dine livsværdier og hvilke strategier, der skal tages, for at det føre mod disse værdier.
 • Ligeledes alt hvad der er forbundet med tab, sorg, skift i livet og livskrise, er det godt at få den nødvendige støtte til at komme igennem tabet.

Parterapi

Kort sagt, så er parterapi et rum, hvor parforholdet sammen kan kikke på, hvor de går galt af hinanden og hvad der giver konflikter.
I virkeligheden er det sjældent parforholdet i sig selv, der er noget galt med, men det som ikke sker i parforholdet, den er gal med. Det er ofte manglende sprog, kommunikation, forståelse, viden, indsigt i hinanden, manglende prioriteringer, der gør, at tingene går galt. Enten ved konflikter eller manglende nærvær, sårede følelser og magtkampe.
Årsagerne er der mange af, og ofte ligger konflikten, et andet sted end i parforholdet, hvilket i sig selv giver en frihed og et større samarbejde parterne imellem.

Jeg har stor succes med at arbejde med parforhold, og en stor del af succesen, er netop at skære ind til benet, ind til dén grundkonflikt, alle konflikterne springer ud fra.
Det er jo ikke kærligheden der mangler, det er alt det vi gør, som ikke har med kærlighed at gøre, der blokerer.

Ofte er det uvidenhed og frygt, der ligger under vores manglende ansvar, for os selv først og fremmest og sekundært vores partner og forhold. Nå først partnerne får fat i sig selv og deres inderste værdier, så tager det fart og så er det, at der ikke er en dag, at spilde med trivialiteter og frygt.

Parterapi er en rigtig god ide når;

 • I har gentagne konflikter, uden at få løst dem
 • I har svært ved at finde fælles fodslag
 • Magtkampe
 • Er generelt uenige og for mange diskussioner
 • Afstand fra hinanden
 • Har svært ved at kommunikere med hinanden
 • Manglende mod til at tage ansvar om det der skal gøres og ske
 • Manglende livslyst/sexlyst og inspiration i forholdet
 • Kedsomhed, tomhed, uro, længsel, afsavn, frustrationer
 • Ønsker et dybere og tættere forhold
 • Ønsket om, at bruge forholdet til vækst og udvikling, følelsesmæssigt og åndeligt.

Bestil tid på tlf. 26841084

Endvidere har jeg fokus på længsel, savn, som opstår når vi ikke har ordentlig fat i vores inderste værdier.
Og værdier er også et grundlag for eksistentielle samtaler, for at få belyst hvad som er de vigtigste værdier, i livet, og hvis ikke vi har fat i dem eller på vej mod dem, ja så ender vi i meningsløshed.

Og så arbejder jeg en del med at skærpe det personlige lederskab, som jo handler om modet og ansvaret til, at handle og til at gå efter de drømme, som hvis vi tør at mærke efter, så er der masser af potentiale for at skabe et liv, hvor både arbejde og fritiden hænger sammen.

Du kan læse mere om parterapi her

Jeg er erfaring i problematikker i parforholdet, desuden er nogle af de temaer, mine klienter kommer med er: Angst, depression, skilsmisse, sorg og kriser, det er fyringer på jobbet, manglende livslyst, manglende motivation, lavt selvværd, ensomhed, manglende beslutsomhed, ønske om støtte til beslutninger og livs-ændringer.

Mange af mine klienter er ledere og har svært ved at få enderne til at hænge sammen i et alt for overbebyrdet liv og ansvaret for mange mennesker og ikke mindst ønsket om at være mere for familien.

Jeg bringer gerne vores coach værktøjer frem, når det gælder at arbejde med forandrings-processer, og ønsker om mål og retning i livet. Værktøjerne har vi selv udviklet, i forbindelse med at vi har skabt Essens Coach uddannelsen, som er en af de stærkeste og indholdsrige uddannelser i DK. Her har jeg undervist over 9000 timer, henholdsvis på vores lederuddannelse, coach og psykoterapeutuddannelse. Fælles for alle uddannelserne er, at jeg har sammen med min partner har udviklet uddannelserne, indholdet, metoderne og materialet, så vi er godt inde i vores stof og formidling på en let og forståelig måde.

Du kan læse meget mere om mit virke og mit menneskesyn, ledelse og organisation her på dette site.

Praksis ligger på Dr. Priemesvej 2 1854 Frederiksberg tæt på metroen (2 timers gratis parkering)

Bestil tid på tlf. 26841084 eller kontakt mig på mail mads@cetu.dk

 

Kontakt mig for at høre nærmere:

  Dit navn Din email Telefon

   

  Print Friendly, PDF & Email