Præsidentens Tale.

At tage sit fulde ansvar, er på mange måder som, at blive sin egen selvbestaltet præsident.

Det kræver at blive valgt af sit folk, som i denne lille delstat, hedder venner, bekendte og famile.
For at kunne stille sig frem for at overhovet blive valgt, for det kræver det, det at træde frem. Så må man have et program og et valgprogram, modsat fald den officielle verden, hvor det kub er valgprogrammet alene der tæller.

Dette program, dette velfærdsprogram er nødvendigt for at blive valgt, for uden velfærd bliver man bare ikke valgt, ligesom valg af Diktatorer ikke kan komme på tale.
Så dette program må indholde en plan for livet, både hvordan vi takler det svære i livet, og hvad er der af små lyksaligheder, for dem som vælger at følges med dig af livet vej.
Ligeledes handler det om dit livssyn og dit menneskesyn som Præsiden. Kan man forvente, at det bliver en fredelig Stat, du agter at styre mod et stærkt fællesskab. Hvad er grundværdierne i dit Præsident embede, og hvordan har du tænkt dig, at passe på disse grundværdier?

Så når du tager det fulde ansvar, for livet store embede, på den måde du selv ønsker at leve, så kan du være sikker på, at du både opnår at blive valgt og elsket for dine handlinger og din retfærdighed, som leder af dit eget liv.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.