Parterapeuterne på Frederiksberg | Mads Vang Christensen

I 10 år har vi haft praksis sammen, de sidste 4 år i hjertet af Frederiksberg, på Dr. Priemesvej 2.
Desuden har vi de sidste 7 år undervist sammen, på vores Institut som vi startede sammen. Her havde vi en personlig lederuddannelse og en 2 årig coach uddannelse, og de sidste 2 år havde vi også den 4 årig psykoterapeutisk uddannelse. Samlet har vi undervist i terapeutske processer i mere end 7000 timer, så vi er godt inde i stoffet. Vi har selv udviklet de værktøjer, vi har undervist i.
Og vi har været dannet kærestepar de sidste 15 år og på mange måder er det klart en fordel at være sammen som par, når vi begge også har et stærkt ønske at være facilitator og terapeut for par, som ønsker sig noget mere i deres parforhold.
Vi superviserer hinanden i forhold til problematikker og dermed har vi altid sparring i forhold til vores klienter.
Inge Hülsen har været i gang i 10 år med parterapi og Mads Vang Christensen har 22 år som selvstændig psykoterapeut, og 16 år med parterapi.

Vi brænder begge for parterapien, da det er er vi oplever at der er mest på spil, og mest at hente i forhold til trivsel og passion i livet. Og ofte er der ikke så meget der skal til for at bringe parforhold til et bedre sted at stå. For det handler om at begge parter skal kunne stå på deres egne ben og have den nødvendige indsigt for at kunne tage de rette ting og forhold op, og paradoksalt, så når begge parter, får denne indsigt, ja så er de ikke så forskellige som de tog hinanden for. Alt for ofte er det misforståelser og modstand på på disse fejltolkninger af hinanden, som kommer til at stå og konflikte mod hinanden. Altså mere et forsvar mod det tror man er oppe imod, som man ikke ønsker, frem for at stå på mål for det man ønsker både for sig selv og sit parforhold.
Der findes ikke noget bedre end at følge parterne ud af denne negative spiral og mod nogle mere livsgivende og bæredygtige cirkler som jo er mindst 3 cirkler, du og jeg og vores vi.

Du kan læse meget mere om Mads og hans tilgang til livet, ledelse og organisation her på dette site, og
Inge har sin egen side her www.ingehulsen.dk her skriver hun en del om parforholdet, de unge forældre, og livet generelt.

Vores praksis ligger på Dr. Priemesvej 2 1854 Frederiksberg
Mads har tlf. 26841084 og mail mads@cetu.dk
Inge har tlf. 60181949 og mail inge@cetu.dk

Print Friendly, PDF & Email