Psykoterapeut, coach, forfatter, kursusleder og underviser | Mads Vang Christensen

 Om Mads

Foto af www.fotograf-frederiksberg.dk

Transformativ og strategisk udvikling af ledere, organisationer og private

Vi lever i forandringernes tid. Det gør det svært at være forankret i nærværende relationer og stærke formål, og det hele bliver ofte med fokus på processer. Det bliver næsten umuligt at yde sit bedste og opnå balance. Mange mister grebet og kæmper for at overleve i stedet for at leve i bæredygtige, sociale og arbejdsmæssige relationer.

Siden 1996 har jeg som psykoterapeut og konsulent hjulpet ledere, medarbejdere og private med at opnå den nødvendige bevidsthed, der giver den nødvendige forståelse, som skaber den nødvendige handling = det gode liv til fælles bedste.

Essens Instituttet
Jeg grundlagde essens Instituttet i 2012 og ledede det til årsskiftet 2018/19
Instituttet danner rammen om et uddannelses- og udviklingscenter, hvor vi arbejder med at skabe en transformativ udvikling. Metoderne og teorierne er baseret på bevidsthed, intelligens og behov, der til sammen skaber indsigt, refleksion og mening for det enkelte menneske, for medarbejdere og for hele organisationer.
Instituttet udbød uddannelser indenfor ledelse, coaching og i 2017 også Psykoterapeut uddannelse.
Efter mit partners Inges kræftforløb og jeg selv hårdt presset og med et blodtryk der var alt for højt, valgte vi at forlade institutet og give ledelsen vider til Anne Mette Jensen og Frank Deela, som havde været med os igennem nogle år.

Institut for Sundhed og trivsel 
Vi lavede et nyt institut hvor vi valgte at fokusere mere bredt end psykisk sundhed, det var også med et kræftforløb på bagsmækken, at vores nysgerrighed på sundhed blev bredere. I dag tilbyder vi livsstilsændrende ophold, vi har kurser indenfor bevidsthed, personligt lederskab, trivsel 360 grader.
På instituttet tilbyder vi også trivselskonsulenter til organisationer og institutioner for at skabe godt arbejdsmiljø, trivsel og samarbejde.
Og i 2019 tilbyder vi en trivselskoordinator uddannelse og trivselskonsulent uddannelse.

“Den levende Organisation”
Gennem årene har jeg fået udviklet en holistisk værktøjskasse, til brug for ledelse, organisation og samarbejde og det er samlet til en ideologi som jeg kalder den levende organisation. Og det er under denne parole jeg arbejder med organisationer.

Om mig

Jeg er udvikler og i mit Human og organisations Lab, har jeg udviklet en del teoretisk modeller, som for mig bliver mere til praktiske værktøjer og forståelsesmodeller end teori. Det er vigtigt for mig at formidle på så et enkelt og forståeligt plan, så alle kan være med.
Mine teorier og modeller handler om det hele menneske. De er fundamentet i min psykoterapeutiske praksis, på ledelsesgangene og i mit arbejde med organisationer  hvor jeg færdes.på vores institut og i mit arbejde med organisationer.

Jeg er forfatter til 6 bøger, og det er blevet til over 800 indlæg på mine blokke,  jeg skriver artikler til aviser og så blander mig gerne i debatterne på de sociale medier.

På min blog skriver jeg om livet, personligt lederskab, kommunikation, ledelse, parforhold, filosofi samt om modeller og metoder til at få det gode liv.

Du kan læse et længere interview omkring mit virke

 

 

Print Friendly, PDF & Email