Psykoterapeut, coach, forfatter, kursusleder og underviser | Mads Vang Christensen

 Om Mads

Vi lever i forandringernes tid. Det gør det svært at være forankret i nærværende relationer
og vi kommer let til at miste, grundlaget for egne værdier og det som skulle være bæredygtigt for eget liv og parforhold.
Mange mister grebet og det bliver overlevelse, i stedet for at leve det gode nærværende liv, med kærlige, sociale og arbejdsmæssige relationer.

Siden 1996 har jeg som psykoterapeut hjulpet mennesker til, at få en større bevidsthed omkring sig selv og deres mål og retning for et bæredygtigt liv med nære og kærlige relationer.

Essens Instituttet
Jeg grundlagde Essens Instituttet i 2012 sammen med min partner Inge Hülsen og det ledede vi begge til årsskiftet 2018/19
Instituttet danner rammen om et uddannelses- og udviklingscenter, hvor vi arbejder med at skabe en transformativ udvikling.
Metoderne og teorierne er baseret på bevidsthed, intelligens på et eksistentialistisk grundlag , der til sammen skaber indsigt, refleksion og mening for det enkelte menneske, for medarbejdere og for hele organisationer.
Instituttet udbød uddannelser indenfor ledelse, coaching og de sidste par også Psykoterapeut uddannelse.

Institut for Sundhed og trivsel 
Vi lavede et nyt institut hvor vi valgte at fokusere mere bredt end psykisk sundhed, det var også med et kræftforløb på bagsmækken, at vores nysgerrighed på sundhed blev bredere. I dag tilbyder vi livsstilsændrende ophold, vi har kurser indenfor bevidsthed, personligt lederskab, trivsel 360 grader.
På instituttet tilbyder vi også trivselskonsulenter til organisationer og institutioner for at skabe godt arbejdsmiljø, trivsel og samarbejde.
Og i 2019 tilbyder vi en trivselskoordinator uddannelse og trivselskonsulent uddannelse.

“Den levende Organisation”
Transformativ og strategisk udvikling af ledere, organisationer og deres medarbejder. 
Gennem årene har jeg fået udviklet en holistisk værktøjskasse, til brug for ledelse, organisation og samarbejde.
Det hele har jeg samlet til en ideologi, som jeg kalder “Den Levende Organisation”. Og det er under denne parole jeg arbejder med organisationer.

Om mig
Jeg er udvikler og i mit Human og organisations Lab, har jeg udviklet en del teoretisk modeller, som for mig bliver mere til praktiske værktøjer og forståelsesmodeller end teori. Det er vigtigt for mig at formidle på så et enkelt og forståeligt plan, så alle kan være med.
Mine teorier og modeller handler om det hele menneske. De er fundamentet i min psykoterapeutiske praksis, på ledelsesgangene og i mit arbejde med organisationer  hvor jeg færdes.på vores institut og i mit arbejde med organisationer.

Jeg er forfatter til 6 bøger, og det er blevet til over 900 indlæg på mine blokke,  jeg skriver artikler til aviser og så blander mig gerne i debatterne på de sociale medier.

På min blog skriver jeg om livet, personligt lederskab, kommunikation, ledelse, parforhold, filosofi samt om modeller og metoder til at få det gode liv.

Du kan læse et længere interview omkring mit virke

Uddannelser af relevans:
Gestaltuddannelsen: Nordisk Gestalt Institut
ID management uddannelsen: Ole Vadum Dahl.  

Kurser af relevans:
VPG: Voksen Pædagogisk Grunduddannelse
Hypnose Practitioner: Matthew Tierney
Hypnose Master: Matthew Tierney
NLP Practitioner: Skandinavisk Skole for NLP
Misbrug stoffer og alkohol: Skandinavisk Skole for NLP
NLP Master: Tad James, Studying Collection
NLP Trainer´s Training: Tad James, Studying Collection
Teambuilding: Robert McDonald MS. NLP
Mental Ressources: Johnny O`Hagan
Ledelse og samarbejde: Connektor
NLP/ Hypnose: Inter Training  

Seminarer jeg har deltaget på  

Udviklingspsykologi, Objektrelationsteori, Broderline, Kropterapiens historie, Alexander LowenBioenergetik, Alice Miller, symbolkommunikation, spise forstyrrelser, incest, in order of love, familieopstilling, Organisationsopstilling, tilknytningsteori, TFT, EFT, Strategisk kommunikation. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email