Mit speak til kinesisk bystyre

Torsdag den 29 marts klokken meget tidligt om morgenen, talte jeg om ledelse og trivsel, til en kinesisk delegation af borgmester og top-ledelsen fra en by i provinsen , blot en lille by med 7 millioner borgere. Det sker her fra min praksis og via skærm.
Mit ydmyge budskab var; at vi skal sørge for at ledere trives og det har indflydelse i hele organisationen og særlig på skole området, viser forskning at der er alt at vinde, for at give børn og unge de bedste læringsvilkår.
Det er med ydmyghed, fordi vi skal med de gode eksempler ændre verden, og det er en fantastisk mulighed at få taletid, til den kinesiske topledelse. Og også at de rækker så lagt ud som lille Danmark på den anden side af jorden.
Det er som senior konsulent for Center for Psychoeducation Reseach Denmark, at jeg byder ind med de bedste forskningsresultater indenfor ledelse og trivsel indenfor skole og familie området, til den kinesiske administration af denne kommune.
Det sværeste er at tale på engelsk, der er simpelthen ord som ikke ligger rigtigt i min mund. Og så har det jo konsekvenser, hvis jeg gør det godt, så skal vi jo igen til Kina og give en dansk snaps af viden og erfaring.
Sidste år i oktober var vi Mads Lykke og jeg inviteret til en konference i Shanghai for at give et Dansk bud hvordan de kinesiske skoler og myndigheder kan tage hånd om de mange børn og unge, som er ved at få de samme lidelser som vi her i vesten kender til. Så det bliver meget spændende hvad der kan komme ud af et samarbejde med Kina og skoleindsatser.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.