Min plads i bestyrelsen

Jeg tilbyder mit engagement til bestyrelsespost, til en organisation som påtænker at stifte bestyrelse, eller som har en plads ledig.
Organisationen har en vilje og et ønske om at styrke den grønne omstilling og det at få skabt en menneskelig stærk kultur, med trivsel og engagement.

Jeg har sagt  farvel til en af mine bestyrelsesposter og det giver mig tiden og plads til at søge en post i en bestyrelse.
Jeg er stærk i ledelses- og organisations udvikling, kulturskabelse, service og kvalitet, samarbejde samt sundhed og trivsel på jobbet.
Med 35 år erfaring i forretningsudvikling og konceptudvikling, som ansat, som selvstændig, og som coach og kursus- og uddannelsesleder og i de senere år som bestyrelsesmedlem. Desuden har jeg skrevet 6 bøger og har gennem 7 år uddannet ledere, coaches og psykoterapeuter, og har været ledelses og organisations konsulent i snart 25 år. Hvilket betyder at jeg har levet erfaring og en stor værktøjskasse til at samle organisationen gennem ledelse og samarbejde.

Se mere om mig og mit engagement her på siden.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.