Livet er en fabrik, ganske enkelt.

Livet er en fabrik, ganske enkelt.
Der er kunder og der er leverandører, så er der en produktion.
Hvad du producerer, hvilke ingredienser du kommer i dit produkt er yderst vigtigt. Desuden hvordan du producere dit produkt, er altafgørende, om din fabrik har en fremtid. Driver du værket på fysik alene, slider du på mekanikken, driver du værket uden eftersyn og service, kan du godt regne med med nogle store ekstraregninger.
Tror du på at du kan klare det hele selv, kan du være sikker på at du ikke når ud til kunderne. Eller er du god til kunderne, ja så er det ikke sikkert at du har noget produkt.
Vi kan ikke drive en fabrik alene, vi har brug for medarbejdere, som følger med i produktionen, kvaliteten og ikke mindst den social dimention, med arbejdsglæde og ønsket om at drive værket til en størrelse vi kan være stolte af.
Vi er nødt til at sætte en ordentlig pris på vores produkt, således er der er et overskud, alene fordi vi ikke kan drive en fabrik med underskud. Og vi er nødt til at forbruge med et minimum af resurser, og det vi kan vinde mest med, at det som ikke koster, nemlig service, aftaler, forpligtelse, venlighed, opfølgning og oprigtighed.
Produktet er nødt til at have sin gang på jorden og med et minimum forbrug af resurser, det skal bringe glæde, frihed, og gøre tingene nemmere, enkelt og overskueligt og rentabelt.
Uden en livspartner som både har indsigt, accept og positivt indflydelse i forhold til din fabrik, så ender din produktion med at være udelukkende skyld og tidsrøvere. Sørg for at have en livspartner som du er klar til at give formandsposten i bestyrelsen.
Endeligt så er der ledelsen, hvem sætter du i direktørstolen?, er det en som kun tænker på profit og nemme løsninger?, er det en som aldrig indfinder sig på fabrikken, eller aldrig kommer rundt i hjørnerne? Er det en slave prygler som kun har kritik til resten af fabrikken? Eller er det en som har tid til at lytte, er medfølende og har den nødvendige omsorg?
Uanset hvad du gør, så er det sammensætningen og dit setup som giver det endelige resultat. Så skulle livet ikke give de resultater som indsatsen skulle give, så er det tid til at tjekke fabrikkens sammensætning.
Livet er en fabrik, ganske enkelt.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.