Lederudvikling Frederiksberg og København | Mads Vang Christensen

lederudvikling

Mads Vang Christensen

Selvstændig psykoterapeut og konsulent siden 1996 – Transformativ og strategisk udvikling af mennesker, ledere og organisationer. Jeg hjælper mennesker, ledere og medarbejdere til at opnå den nødvendige bevidsthed, det giver den nødvendige forståelse, som skaber den nødvendige handling, til fælles bedste.

Lederudvikling på Frederiksberg og i København

Lederudvikling, Ledersparring, ledertræning, coaching, rådgivning, Kært barn har mange navne, men ind til benet, så handler det om at se på det som er, det som virker og det som mangler, i forhold til de behov og de forhindringer vi i dag som ledere stå over for.

Aldrig før har der været så stort et pres på ledere, og ofte har De hverken resurser, tid, magt eller muligheder for, at kunne råde og reagere samt gøre dét som der i virkeligheden skal gøres. 

Lederudvikling og 360˚ lederskab

Jeg arbejder ud har et helhedssyn, så det er 360˚ lederskab, hvor det er alle livets forhold som skal have næring, hvis trivsel skal være forankret i livet.
Ofte er det ledersparring i min praksis, men det bliver også til leder seminarer for ledergrupper og teams.

I mit eget lederskab og forfatterskab skaber og udvikler jeg praktiske modeller til lederudvikling, til personlig ledelse, coaching, kommunikation, organisation og sociale relationer. Alle arbejds modellerne er dybt forankret i den Eksistentielle psykologi og filosofi, og er derfor ikke blot en trend eller et modefænomen.

Links

Læs mere om Organisationsudvikling – EI Ledelse og Organisationspsykologi

Læs mere om Organisationsudvikling – Lederudvikling

Læs mere om Organisationsudvikling – Teamudvikling

Læs mere om Organisationsudvikling – Den gode leder

Skriv til mig og hør hvad jeg kan gøre for jeres organisation

Det er naturligvis helt uforpligtende

    ✔ Du får hurtigt svar
    ✔ Det er helt uforpligtende
    ✔ Professionel rådgivning

    Eller ring på

    26 84 10 84