I dette hus taler vi ikke om fakta

I dette hus taler vi ikke om fakta.
Fakta er udviklingens endelige, en slutsten, et der er ikke mere at komme efter. Fakta er gullatinen for nysgerrigheden, nemlig at skille hovedet fra kroppen. Det er fakta sagde fornuften, rend og hop sagde kroppen.
Fakta er det som skiller mennesket fra hinanden, Mennesker er liv, leg og lidenskab, foruden nysgerrig og dynamisk bevægelse.
Fakta er “at der er ikke mere at komme efter” fakta er det modsatte af liv, leg og opdagelse, fakta er religionernes, historiernes, myternes, eventyrenes endelige.
Fakta er at vi alle skal dø, fakta er således livets endelige, intet bevidst menneske har lyst til at gå fakta vejen, fakta er en nøgen pære i loftet, i et firkantet rum, uden vinduer, uden pynt og pragt, en stol, et bord, en fakta blog og en blyant, uden stift, for der er ikke mere at skrive, fakta er punktum. Fakta er rundup for græsrødder, det var et faktum at den franske konge var konge til han mistede hovedet.
Fakta i kost, er en tallerken med vand og en kop protein pulver, med mineraler og vitaminer.
Fakta i sex, er, hud, kød og knogler og en elektrode på klitten, med Timer på, for snart er det slut.
Sex er faktuelt blot et stød, et skud, et åh, en skid og nu god nat.
 
Fakta er døden, fakta er det sterile, det kliniske, det er Dr. Sigmund Freud bag klienten ryg, bag sofaen, bag notes blog, “Et bare tal ud, men tal for dig selv.
 
Fakta er samtalens endelige, fakta er faktisk ikke samtale overhovedet, for dét at samtale, er farlige, fordi at samtalen kan dreje sig i alle retninger, farligt fordi samtale aldrig leder mod fakta, men mod nye horisonter, nyt liv, romantik, nydelse, lyst, forædling, livs-eleksir, håb og drømme.
Fakta er alt andet end samtale og kontakt mellem mennesker, fakta er føde for robotter, og forudsigeligheden ved; “At fodre du robotten rigtigt, så gør den lige nøjagtigt, hvad du har fodret den med.
Fakta er at der er langt endnu, med funktionelle robotter, fordi vi ønsker at de skal ligne os mennesker, de skal have mimik og følelser, levende bevægelser,
ja nærmest æggende og bløde former, en robot man kan knalde og som man aldrig bliver træt af, en sexrobot som er levende og fornyende…… åh nej, fakta er at en robots faktuelle programmeringer bliver nød til at være, i et lukket kredsløb, for eller kan De hackes og blive til utilregnelige dræbermaskiner.
 
Fakta er; at intet springer ud af fakta, og skulle fakta være med i skabelse, så er det altid i forsøget, i at bryde med fakta,
mennesker kan ikke flyve, fakta, og lige siden det blev konstateret, har mennesket forsøgt sig med at få sat fjer på og basked rundt med armene for at ophæve tyngdeloven. Ja selv love er fakta og ingen overholder længere lovene.
 
Eneste reelle Fakta, er at fakta ikke er fakta længe, mennesket vil bryde op med fakta, “Fakta jeg slå op, jeg vil skilles, du ligner min far, jeg vil noget andet,
noget nyt, noget levede, ja noget farligt og uprøvet, jeg vil røres og bevæges, dér hvor jeg aldrig er rørt før.
Fakta er; At mennesket altid søger mod noget dét ikke er, mod noget dét ikke har, eller har prøvet før.
Det er umuligt sagde erfaringen, skal vi vædde, svarede modet”
 
Fakta er, At der findes ikke en videnskab, som er lukket, og derfor er fakta ikke et redskab i videnskaben, det er et erkendelses-billedet for et øjeblik.
Og lige det med “Øjet”, Så var videnskaben om øjet, tilbage i start 80’erne, eneste og første videnskab, der hævdede, At nu kunne de lukke videnskaben omkring øjet: Alt var kortlagt, slutteligt, faktuelt bum. Kort tid efter, var fakta det, at med hypnose, kunne man få en nærsynet, til at læse med normalt syn,
og så måtte videnskaben åbne den tungt fakta dør. Og herfra er der sket alverdens mirakler, født blinde får synet ikke tilbage, ikke gensyn, men nyt syn, laser operation, nye hornhinder i plastisk materiale, kunstig øje og meget mere.
Så når du kommer til vores hus og døren er lukket, så er det et faktum, til du banker på, fakta er, at hvis vi er hjemme, så åbner vi døren og livet i mellem os kan begynde- Alt godt kan begynde og fakta er, at man aldrig kan træde samme sted i floden, skulle du komme til at træde på faktuelle sten, så er du ikke længere i livret flod.
Hellere buksevand i livets brusende og uregerlige floder, end at stå på tørre facts, heller altid lidt våd i røven, end tørre tæsk af belæringens mestre. For intet kan være mere galt end at dele verden op imellem godt og skidt, rigtigt eller forkert, ude eller inde,
Her i terapeuternes hus, skal der være plads til alle, og mest af alt det som ikke kan måles og vejes, da det som både giver mening og kilder alle de rigtige steder, ikke kan udtrykkes med ord.
 
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.