Hvad sker for dig Danmark…!

Hvad sker for dig Danmark…!

Dine børn og unge syntes det er klamt med hår på kroppen, de er fedtforskrækkede og har spiseforstyrelser allerede i de tidlige år i skolen,
det hele virker som, de ikke har set menneskekroppe uden for modens og mediernes verden.

Det hele handler om perfektion, det kun at vise sine fortrin, og
kniber det med fortrin og skønhed, så er man næsten fortabt, for der er ikke plads til forskellighed og karakter.

Børn og unge lære at læse og regne, men ikke noget om hvorfor og hvad det er værd at læse, og slet ikke, hvad som er værd at kunne regne ud.
Næsten ingen unge ved hvad De ønsker og ingen har en sag eller et fag De brænder for, de er bedøvede i spil og sociale medier, men tør ikke at gå på gaden.

Hvad er det for en skole du driver og hvordan kan du blive ved med at spare på dét som skal løfte arven fra generation til generation, samtidig med at det næsten er den dyreste skole i Europa.

Hvor er dine arme til dem som trænger, hvordan er det du har skåret familierne ned til mor/far og børn. og hvilke vilkår har børnefamilierne, for at få tingene til at hænge sammen.

Hvordan er det du behandler nydanskerene, de unge bliver behandlet som fremmede, når de bliver 18 år, med trusler om at blive sendt hjem til deres hjemland, hvis ikke De fornyer deres danske statsborgerskab, trods De aldrig har boet andre steder end i Danmark.

Kvinderne får særbehandling fordi de er kvinder og ikke deres faglighed, det er ikke ligeret, men kønsdiskeminering.

De ældre behandles som tremmekalve, med 24 timers bleer, forbydes slik og mange kommer end ikke ud af sengene.

Dit sundhedsvæsen er det dyreste og kommer ind på en 36 plads i kvalitet og effektivitet, det samme gør dit skole- og uddannelsessystem.

De arbejdsløse bliver kastet ud i nytteløse projekter og får værktøjer om hvordan de skal gøre, men ikke noget om hvorfor og formålet med det.

Du har steder hvor ambulancefolk ikke tør hente tilskadekommende uden politi, og der er steder hvor politiet ikke kommer uden terror rustninger.

Det virker som om du har opgiver overfor kriminalitet og bander, som var det Dem der bestemte og havde magten.

Du er blevet en splittet nation, hvor politisk lederskab kun vækker had eller ligegyldighed og alle kun taler for sig selv og sine egne sager.

25% af alle arbejdsdygtige kvinder hænger alvorligt i bremsen af stress og udbrændthed, og skjult bag dem er der 25% mænd som køre på automatik.

Du kontrollere dit folk, fordi du ikke har tillid, og derfor skaber systemer og bureaukrati som bygger på manglende tillid.

Engang var du stolt og gik forrest med åbenhed og nysgerrighed, dit folk var frie, stod sammen om at værne om hinanden.

Du havde engang store tænkere som var med til at ændre verdens syn, Nils Bohr, Søren Kierkegaard, Ludvig Holberg, Henrik Ibsen, Poul Henningsen, Henrik Pontoppidan Jørgen Utzon, Ole Rømer, Grundtvig, A.P.Møller Thyge Brahe H. C. Andersen, Karen Blixen.

Du var forgangsmand i de store linjer, frihed, du fik dit folk til at stå sammen og spare under oliekrisen, og ja kvinders stemmeret kom tidligt til dig 1915.

Tidligere kom verden til dig fordi du havde nogle fremsynede hospitaler som var fremme med udviklingen.

Du har været en stor nation i et lille land, i dag fylder du, men uden at sætte aftryk og går i alt for små sko….

 

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.