Fordi det virker

Fordi det virker !!
Der er meget der ikke giver mening, med det ændrer ikke på, at det virker.
Alle afhængigheder og alle undgåelse, bygger på et princip, at det er løsningsstrategier.
Det er løsninger og lindringer på tidligere problemer, gamle traumer og smerter.
Vi er designeret til adfærd strategier, som ikke bare holder os i live, men skaber mest værdi for mindst mulig smerte. Og vi holder fast i vores strategien, fordi vi har lagt trængsler bag os. Og når vi har splitter vores smertekrop væk, opstår der et mellemrum mellem vores “præsterende jeg” og kroppen med livet, friheden og følelserne.
Dette mellemrum fyldes med tiden op med angst. Ofte kalder jeg det for angsten korridor, eller angstens flod. Og det er dét som hinder os, i at lave nye strategier. Jo længere tids undgåelse, jo mere vokser dette ukendte og angstfyldte mellemrum i os. Det bliver frygtsom som var det døden, og det er heller ikke forkert, fordi; træder vi først igennem angst laget, så åbner sig; Det skønne-, det smukke- og det sande jeg, sig. Og når vi er i vores “sande jeg”, ja så eksistere vores “præsterende jeg” ikke. Og smerten er i gang med lindring og er ikke længere hindring i nuet, men en del af fortiden.
Vi er her befriet, smerteforløst og er i stand til, at lave nye livsstrategier, hvor vi er med i programmet, lystprogrammet. sundhedsprogrammet og læringsprogrammet, for det er hér, vi vokser og lære af vores nye strategier.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.