Du ved godt, hvordan du skal gøre din partner glad. 

Verden er fyldt op med eksperter, viden og gode råd, faktisk så meget, at vi lammes ved at skulle gøre noget på egen hånd.

For den gravide, er der magasiner om hvordan man skal føde, og hvor meget, man skal holde sig fra. Helt vildt er det, når vi kommer til sundhed og motion, så er der ikke et blad, avis eller magasin, som ikke har spalte op og ned, om hvad som er in og hvad som er yt.

Sådan er der også med gode råd til parforholdet og hvordan den seksuelle glød, kommer til at stå i brusende flammer. Men faktisk kommer vi til, i stedet for at tage de gode råd til os, at føle os utilstrækkelige. Vi ryger op i hovedet, når vi skal organisere os, i forhold til de gode råd vi modtager, og derved forbliver vi i intellektet og her, er vi selv eksperter til at rådgive andre. Men handling og interaktion med dét, som vi gerne vil, ligger et sted mellem intellektet og de fødder, som gerne skulle gå vejen, mod det vi selv kan og ønsker at give og gøre.

I virkeligheden skal vi aflæres, vi skal tømme alt det, som vi har lært, da det sjælden giver det ønskede resultat. Vi er i stand til, at modtage de rigtige råd via impulser fra vores inderste kilde. Herfra er ikke viden og gode råd, men det er impulser, fra vores intuition og herfra rammer vi ofte tonen, som giver ønskede resultat.

Vi skal starte med os selv, “hvad vil vi selv? og hvad er vi villige til, at bidrage med til vores partner? Hvor lidt vil vi byde ind med?, hvad har vi at tilbyde? Hvad er det mindste vi kan give?
Når vi starter fra bunden af, bryder vi med, vores alt for store krav og vores uendelige  viden om hvad og hvordan. Det er sådan, vi starter vores vilje og handling, dernæst så er det nemmere, at stille ind på vores partners ønsker og behov. Som ofte er ret simple og nemme at indfri. Det er kun lammelsen vi skal ud af.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.