Det Nosseløse Samfund.

Vi mangler mænd med bund, følelser og kant,
vi mangler mænd med lederskab og værdier.

Mænd som vi alle ønsker at følge, både mænd, kvinder og børn.

Dem som holder, hvad de lover og står op for sig selv og til fælles bedste.
Vi mangler mænd som kan andet end, at give for at få fred, dem som gider at kæmpe både for og imod og ikke midst på trods.

Dem som tør, at stå og gå alene og klar til at forlade og miste alt, for ikke at miste sig selv.
Mænd som viser deres sønner, hvad som skal til for, at gå igennem frygt og kaos. Mænd som skaber mænd af drenge, for kun mænd kan være mænd.
Mænd som har fat i deres urkraft og står ved, trods modens pynt, farver og tyl.

Må mændene få fat i deres rødder, som går igennem 60’erne, 70’erne og 80’erne,
forbi anarkiet, tyraniet, patriarkatet, monarkiet, inkvisitionen og romatikken. Der hvor mænd drog ud for at komme hjem, og der hvor mænd var intakt med natur og store krafter.

Først når mændene får fat i deres kerne, styrke og deres værdier som ære, værdighed og respekt, først da kommer der balance. Når mænd står fast som pæle i vandet, har tidenvandet ingen betydning. Når mænd står fast, er det muligt andre, at kunne give slip for det som er større og stærkere end individerne.

Vi savner de mænd, som går mod alt som skaber frygt og slår hårdt ned på uretfærdighed.
Der er hårdt brug for mænd, der kan stå sammen og skabe tryghed, så frygtens betændelse, som kriminalitet, vold og narko mister sin besættelse.

Selv kvinderne savner mænd, der kan befri dem for deres lænker og deres evindelige pligter og gøremål, så livet kan leves og nydes som første bud, i livets lovbog.

Til alle tider, har det været mændene, som har vovet livet, for at skabe rammer omkring vores klaner,familier,  og samfund.
Det er når ingen vover livet, at frygten gemmensyre samfundet som betændelse, så kaos og destruktivitet hersker.
Når mænd har fat i deres rødder, så stikker de dybere end frygt og derved er det muligt,
at skabe på et grundlag, som giver plads til at leve, trives og ikke midst at skabe plads til forskellighed og ligeværdighed.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.