Derfor elsker mænd modne kvinder.

Det er tid til at hylde de modne kvinder.

Al udvikling handler om at modnes.
Der hvor der er modne kvinder og mænd, er der ofte plads og højt til loftet, og hvor der er plads er der også rummelighed.
Så derfor er modne kvinder i høj kurs, da de giver manden plads til at være mand og ved at han får plads giver han han tilbage taknemmelig gennem handling og dyrkelse af hendes værdier.

  1. Hun er uafhængig, den modne kvinde vil ikke besidde eller eje en mand, hvilket det gør hende dejlig attraktiv og hun skal nydes og dyrkes, hvilket hun rummer og sætter pris på.
  2. Hun er realistisk omkring forventninger både til manden og parforholdet, hun kender til livets op og nedture, så hun tager sit ansvar for sin del.
  3. Hun er god at tale med, hun lytter og har gode input da hun har erfaringer. Den gode samtale gør forholdet mere interessant på længere sigt.
  4. Hun har flere penge, så man ikke altid skal betale alting for hende.
  5. Hun har dybere venskaber, så hun skal ikke hele tiden have venindernes besyv med når der skal træffes beslutninger.
  6. Hun er afklaret, hun ved hvad hun vil og hvordan hun skal få det, hun er mindre genert og usikker overfor mænd. Hun gider ikke at spille “svær at få fat i”, eller forsøge at gøre dem jaloux. Hun tør godt tale om sine følelser og mangel på samme.
  7. Hun er ikke til store dramaer, og små ting vokser ikke til kæmpe konflikter. Hun ved hvordan hun skal takle tingene, hun har prøvet det før og kan klare sig selv.
  8. Hun tør prøve ny sex og er i det hele taget en bedre sexpartner. Hun har overvundet usikkerheden og kender sig selv og sin krop.
  9. Hun er sofistikeret og ikke så interesseret i at drikke sig fra sans og samling, hun har passeret sin rebelske fase og er ovre de år, hvor det er vigtigt hele tiden at være i centrum.
  10. Hun kender livsværdierne og det som har betydning i livet, derfor påskønner hun kærligheden og den tid man har sammen.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.