De 10 bud for mænds nydelse.

 1. Giv ham fuld accept.
  Det er vigtigt at forstå at du har valgt ham ud fra dine kriterier,
  og du kan ikke lave ham om, i hvert fald ikke med kritik og bebrejdelser. Ved at acceptere ham helt, vil han føle sig elsket, og derigennem, vil han også have noget at miste og derved være mere taknemmelig og selv investere i sit parforhold. Dyrk det ved ham du holder af, og det vil vokse og det mindre sjove ved ham vil lige så stille træde i baggrunden.
 2. Hvis en mand skal holdes i snor, så hedder snoren penis.
  Lykkelig er manden, for hvis kone tilbeder hans seksuelle ydelser og ikke mindst hans værktøj. Mænd er tilbøjelige til at få smeltet konflikter og negativitet gennem seksualitet og navnlig, hvis han og hans værktøj bliver højt værdsat. Det slider ikke og det kommer tifoldigt igen.
 3. Du skal være hans skønhed.
  I seksualitetens navn har skønhed stor betydning, både den indre og dens afspejling på det ydre plan. Gør dig lækker dels for din egen følelses af tilfredshed, men også for hans skyld. Han bliver stolt over at du er smart klædt på, når I er ude om det så er på cafe eller en tur i Brugsen. Men også hjemme, hvis I skal nyde lidt god mad og vin, så klæd om, dress dig op. Vis ben, sæt håret op, tag en smart kjole på. Det er muligt at det kun er gavepapir, men det skærper lysten og pulsen stiger.
 4. Giv ham erotisk inspiration.
  Lad aldrig hans erotiske bål gå ud, vær kreativ og skab fornyelse i og omkring det erotiske. Lad hans fantasier vokse, sæt ham på små opgaver. Fortæl han små pirrende historier, lad ham vide hvad han har i vente, når han kommer hjem.
 5. Vejled ham til at søge din fulde tilfredsstillelse.
  Det er vigtigt for en mand, at han kan tilfredsstille hans kvinde. Hvis han ikke er helt på det rene i at kunne sørge ordentligt for hendes tilfredsstilles, så mister han lysten og modet til at gå på opdagelse i hendes seksuelle verden. Så vejled ham, giv ham klare signaler på om han er på rette spor. Giv ham små opskrifter på dine lyksagelig højtepunkter og vis han vejen til Gudindens hellige gral.
 6. Giv ham omsorg og støtte
  Selvfølgelig har en mand brug for omsorg, uden omsorg ingen sårbarhed, ingen sårbarhed ingen følelser. Omsorg og forståelse giver den fornødne tillid til at åbne hjertet. Denne hjerte energi giver seksualiteten åndelige dimensioner og smukke seksuelle møder. Ligeledes støt han ved at sætte pris, på det han gør og ikke mindst det han står for. Det er til syvende og sidst din kærlighed han skal vokse for i med.
 7. Gå efter hans dybeste ønsker og drømme.
  Få ham til at fortælle dig sine erotiske ønsker og drømme, hvem vil ikke være forevig tro og have åben kærlighed, til den som tager medansvar for sin partners ønsker og drømme. Det er altid den manglende energi der dræber et forhold. Så spiller du på de dybe erotiske strenge, så har du en mand der sætter dig højest på prioriteringslisten og ligeledes bliver han god til at huske, at forkæle dig.
 8. Vær følsom i hans nærvær.
  Det er dig han skal forsvare, men hvis du syner af, at du kan klare det hele selv, og ikke bedre om hans hjælp. Ja så fordufter hans styrke og trangen til at beskytte. Kvinder skal ikke være hjælpeløse og de må gerne kunne bore med slagboremaskine. Men hvis ikke de lukker op for deres sårbare hjerte og slipper kontrollen, så falder manden interesse for at være maskulin. Det er når kvinderne slipper kontrollen og giver sig lov til at være feminin, at der sker den fineste dynamik mellem mand og kvinde.
 9. Hans skal være din helt.
  Verden har brug for helte, mere end nogen sinde, det samme har kvinderne. Hvis ikke kvinderne passer lidt på med at skulle have styr på alting, så mister de sig selv og deres dybe feminine seksualitet. Lad ham vide at flokken har brug for hans lederskab og hans bedrifter. Det motiverer ham og hans jagt instinkter, på en måde at han tager byttet med hjem til alles bedste. I stedet for at tro at byttet er feminint og skal nydes ude.
 10. Du skal tage ham i munden.
  I hvert fald en gang i mellem. For de fleste mænd er blowjob meget fysiks anerkendelse og et åndeligt symbol på 100% bekræftelse, meget af mandens selvværd ligger i de anerkendelser han modtager fysisk og verbalt.

Dette kan være en gensidig pagt som forener på et dybt plan, hvis han har respekten i orden og kan sine 10 bud til kvinden…

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.