De 10 bud for kvinders nydelse.

 1. Du skal være opmærksom på hende.
  Du skal være opmærksom på hendes signaler både de seksuelle og de generelle ønsker.
  Kvinder ønsker kærlig opmærksomhed, før de åbner sig op følelsesmæssigt og giver slip på kontrollen, dernæst er det vigtigt at være opmærksom på hendes behov, bliver hun mødt her, åbner den næste dør sig. Det er her hendes inderlige dvælende seksualitet ligger parat til at modtage dig. Det er ikke helt for sjov at i mange eventyr, skal bejleren gennem 3 gåder eller 3 opgaver, før han får prinsessen og det halve kongerige.
 2. Du skal stimulere hende.
  Hun skal have på alle sanserne, du skal dufte godt, være ren og det er ingen skade til at være lidt lækker klædt på. Hun skal mærke dig i alle ender og kanter på hendes krop, leg med hende, pir hende. Giv hende alt på nær forudsigelighed. Forfør hende med ord, alt spiseligt, læs digte, eller frække noveller, giv hende bind for øjne, og lad hendes fornemmelse være hendes øjne. Giv hende massage på forskellig vis. Bring hende ofte ud af fatning og rutinerne.
 3. Du skal give hende komplimenter.
  Vær oprigtig i dine komplimenter, ellers glider hun af på dem. Sig det du mener og ikke hvad du tror hun gerne vil høre. Endnu mere vigtigt sørg for at hun tager dine komplimenter til sig, helt ind gennem sårbarheden. Hvis ikke så vil du snart opdage at det er som vand på en gås, der preller af, og der i findes der ikke komplimenter nok i hele verden. Så giv dem ofte, varieret, på det rette sted og rette tid. Vær dog lidt kreativ i din kommunikation, tør at risikere noget gennem udtryk og kommunikation. Den største tradition for litterære værker kommer stadig fra mænd af, så selvfølgelig kan du som mand udtrykke dig følelsesmæssigt i positive vendinger.
 4. Få hende til at sætte ord på hendes drømme.
  Alt for mange kvinder bliver blanke i, ikke at kende deres personlige drømme, men er opdraget til at være omsorgsgivende og selvudslettende. Dog kan de kompensere ved at udtrykke deres praktiske behov, hvor manden styrter rundt med en fornemmelse af at det ikke tilfredsstiller hende ordentligt. Det er rigtigt, det kan ikke lade sig gøre.
  Du skal et lag dybere end det praktiske behov. Du skal have fat i hendes dybere lag, hvor drømmene ej er mødt eller set. Her kommer du måske ind hvor ingen har trådt før, her kan du får hendes inderste drømme og erotiske fantasier, her skal du vise din respekt og beskytte disse vitale oplysninger.
 5. Lyt til hende.
  Jo mere du lytter og spøger ind til hende, jo mere vil du opdage hendes indre pige, som både har været forsømt og som har fået nogle knubs undervejs. Lyt til hende, mød hende i hendes “forsømte forår” og hun vil bygge bro til dig og aldrig lade dig være foruden hendes ord på både lidelser og livets lyksageligheder.
 6. Giv hende glæde og latter.
  Lad hende være umiddelbar og støt ikke så meget op omkring fornuft og vigtigheden i at være voksen. Lad det handle om leg, liv og latter, for her er hun tættest på sit hjerte. Tillid kan gå to veje, den ene giver magelighed og den anden liv og lyst til at lege og udforske livet, leg og derved også seksualiteten.
 7. Giv hende gaver og inviter hende ud på oplevelser.
  Selvfølgelig skal hun værdsættes og have gaver. Til alle tider har vi ofret til guderne og gudinderne, så hvis du vil have Seksualitetens gudinde, må du ofre gaver for det hellige land mellem mand og kvinde. Giv hende gaver til forskønnelse og forkælelse. Sørg dog for at det ikke skal handle om at slippe af med skyld og dårlig samvittighed, det virker nemlig ikke. Inviter hende ud, lad hende vide at hun er vigtig og du gerne vil bruge tid sammen med hende, genne nye og anderledes oplevelser. Hun skal luftes ude, væk fra dagligdagens triviale rytme, lad hende komme på romantiske weekend hvor det er erotikken der dyrkes.
 8. Du skal både være stærk og følsom.
  Du skal være stærk udadtil, ingen må være i tvivl om at du er manden til, at kunne passe på din kvinde. Du skal være klar til at tage de konflikter der måtte opstå, både på udebane og på hjemmebanen. Er du konfliktsky vil hun indtage din position som den stærke og derigennem kommer du ikke ind til hende. Men intet hårdt uden det bløde, for det er fint at vise følelser, sorg er lige så værdigt som vrede, og kærlighed har forkørselsret. Så tag ansvar for alle følelserne, så du bliver en hel mand, med styrke og værdighed. En kvinde har måske mere end nogen sinde brug for at give slip og blive blød i armene på sin stærke mand.
 9. Giv hende forspil.
  Faktisk hvis livet skal spille, må forspil ligeledes altid være i spil. Men lad være med kun at spille på en tone og gør det for Guds skyld med lidenskab og passion. En kvinde skal varmes op, hun er ikke klar efter en aften med TV bedøvelse. I virkeligheden må hun aldrig blive hel kold. Send hende erotiske beskeder i løbet af dagen, lad hende vide at du er tændt på hende. Berøring er nektar for hende og frække ord i hendes øre, summer længe efter. Læs erotiske digte, læg små beskeder til hende, sms til hende, gør noget hver dag og gør noget nyt ofte.
 10.   Giv hende et trygt intenst varieret sexliv.
  Sørg for at være nærværende i seksuelakten, sørg for at seksuelakten ikke kun foregår i soveværelset, sørg for at det er udviklende og legende. Hun vil det hele, men du skal udstråle sikkerhed og vise hende vejen. Hun vil både tages hårdt og hurtigt lige på, herover i den modsatte side, langsomt blødt og lidenskabeligt. Vær klar på, at seksualiteten er flammen i Jeres forhold, så skal livet leves i lyset, så skal seksualiteten være tændt mellem våge og brølende flammer…
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.