Business Angel

Business Angel
Jeg tilbyder en bred vifte af forretningsmæssige ydelser, der kan hjælpe dig og jer med at nå jeres forretningsmål og øge indtjening, vækst og udvikling.
Jeg har 26 års erfaring som udviklings konsulent, desuden 12 år som uddannelsesleder, med leder, coach og psykoterapeutuddannelser.
jeg tilbyder blandt andet lederudvikling, organisationsudvikling samt forretningsudvikling.  Derudover strategisk rådgivning, strategisk kommunikation og branding samt HR-konsultation og sundhed og trivsels løsninger.
Uanset om du har brug for at udvikle en langsigtede strategi eller en kortvarig skub fra start, så kan jeg hjælpe dig med at nå dine mål.
Jeg tror på en holistisk tilgang til forretningsmæssige ydelser, hvor vi ikke kun fokuserer på kortsigtede resultater, men også på at bygge en bæredygtig forretningsmodel, der kan fortsætte med at vokse og trives på lang sigt. Vores rådgivning og løsninger er baseret på de nyeste tendenser og bedste praksis inden for forretningsudvikling og vi er altid opdateret med de seneste trends og teknologier.
Kontakt mig i dag, og lad os en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau. Jeg er sikker på at vi kan finde en skræddersyet rådgivning og løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov og budget.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.