Alting forgår, ældes og forsvinder

Alting forgår, ældes og forsvinder.
Så nyd dine bryster, mens de stadig sidder som tvillinger over livet.
Nyd din hud, dine baller, dine lår, din krop, dit hår, dine negle, nyd dét der er dit, mens det stadig er til.
Et er sikkert, en dag vil det hele falde og du vil se tilbage på den tid, hvor du kunne havde været tilfreds, med den du var og det du havde.
For på den sidste perron, er det ikke det ydre som gør en god dag, men om kroppen virker, om dagen er uden smerter, og glæden ved at huske tilbage på de dage, du nød dig i samspil med andre og var fri af selvfordømmelse.
Det er et engangsliv, og det eneste liv du får, så se på dig selv med et nærværende blik, måske er du ikke skuespillersmuk, eller den klogeste, hurtigste, men du er dig og i os alle, er der mere liv end vi kan når at leve på et helt liv. Livets mulige er helt umuligt at kunne se til ende, men vid dét, at livet og eventyret ligger latent i dig.
At det er muligt at sadle op, og det et til hest, knallert, bus eller bil, så er det muligt at styre mod fjerne kyster, at skifte livstil, at skifte klæder, at blive vinplukker i Frankrig, at plukke appelsiner i Israel, oliven i Grækenland.
Så nyd det som er og som du ikke skal ændre ved, og lad resten blive et eventyr, en måde at leve på, du har altid et valg om hvordan du ønsker du skal være i det som er og det som kommer.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.