Alt hvad du nærer vokser.

Lad os få det skåret helt ind til benet.
“Alt hvad du nærer vokser”.
Sagt på en anden måde, det du giver fokus, giver du også liv.
Har du fokus på det negative, ja så er det negativt det du får.
Er det bekymringer du har fokus på, så er det bekymringer du får.
Det vil sige at det du kommunikere ud, er det du får tilbage.
Ser du dine børn, som børn der skal beskyttes, så kræver de din beskyttelse.
Ser du din partner som mangelfuld, så er det dig der kommer til at dække hullerne.

Man kan sige; at energien følger tanken. Det betyder at tanken kommer før energien og følelserne, men de følger med, så uagtet om tanken er sand eller ikke reagerer kroppen som var det sandt.
Så tænker du at situationen er skræmmende, så bliver det skræmmende med frygt i hele kroppen.
Så uagtet hvad du tænker, bliver det til din virkelighed og kroppen med energi og følelser følger med og understøtter dine “fortolkninger” på hvad du tænker.

Uanset hvad du iscenesætter, så tager dit sind en holdning og skaber dit livssyn på verden, og dit syn  retter sig ind så det passer ind. Lidt enkelt så ser du verden i det billedet du har skab af verden, og ikke som verden er. Dvs at du danner dig et kort over verden, men det er ikke verden, som verden er, det er alene dit verdensbilledet.

Verden samarbejder med dig hele tiden, du får det du tror på. Så tror du på, at du ikke er værd at elske, ja så er der en stor sandsynlighed for at du ikke bliver elsket, og du er heller ikke i kontakt med kærligheden i dig. Omvendt det du ikke tror på, eller ikke ser muligt, passere dig, uden at dét får din opmærksomhed.

Kunsten er at være opmærksom på ens tanker, og ikke lade dem isolere dig i dit eget fængsel. Ved at være åben og modtagelig for for det som kommer, og skulle det være noget du ikke bryder dig om, så undgå det.

Tilbage i 60erne, måske før, var en mand dødelig syg og blev indlagt på sygehuset med en ubestemt sygdom. Det er en klassisk historie som blev til en bog med titlen “Manden der lo sig rask”. Som går på at han var sikker på at han ville blive mere syg af, at være indlagt på sygehus, iført tragisk hospitalstøj. Så tjekkede han ud og ind på et hotel istedet for. Og som noget af hans medicin, bad han familie og venner om at tage film og historier med, som han kunne grine af. Historien rummer mange elementer, som er modsat det, som kommer af en dom som syg.

Hvor om alting er, så kan historien bruges til, at sætte fokus på det man ønsker og trives med og deri vokser tingene frem.
Eks. Så hvis mor og far klare alting og forbliver almægtige, ja så er der store chancer for, at børnene forbliver utilstrækkelige og samarbejder med de belærende og kloge forældre, så de forbliver de uselvstændige.

Så hvad er dit fokus, hvad fylder du dit sind op med? hvilke tanker forbliver i dit sind?
Hvad beriger du dig med og hvad berøver dig?

Er det mediernes frygtskabende historier, der får dig til at låse dig inde i bekymringerne trange fængsel? eller er det fængslende historier om mod og kærlighed?.

Uanset hvad, så får du det du nærer…

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.