7 leveregler for at skabe sindsro.

 1. Skab fred med din fortid.
  Accepter din historie, accepter din historie, du kan ikke ændre den,  tilgiv om du kan, skab fred i dit sind, bliv bekendt med dine følelser.
Husk; “det er det store sind som forløser det lille sind”.
 2. Døm ikke andre.
  Når du dømmer et andet menneske ser du ikke det hele menneske og du selv frarøver dig selv i ikke have fat i dit inderste. Det er kun dit kritiske sind, som reagere på noget du ikke selv kan rumme, eller har været kritiseret for.
Det er vel acceptabelt at andre ikke reagere og handler som du gør.
 3. Brug ikke tid på at tænke på hvad andre tænker.
  Det er frygt alene, som gør at du er optaget af hvad andre tænker om dig. Det frygten for ikke at slå til og blive kasseret som værende ikke god nok til andre. Hvis du erkender, at du har din eksistensberettigelse til at være her, på lige fod med andre, så ville du være mere optaget af, hvad du havde at give til andre.
 4. Lad være med at sammenligne dig med andre.
  Det er dit kritiske sind, som sammenligner dine præstationer med andre, men fakta, så er dit kritiske sind ikke tilfreds med dig, om du så var det eneste menneske i din nærhed. Så kik på hvad du kan og se på hvordan du udvikler dig. Sæt dig for at lære lidt hver dag og gør noget for andre hver dag.
 5. Lad være med at tænke så meget.
  Dine tanker er ikke virkelige ligesom du ikke er dine tanker. Husk dine bedste øjeblikke er uden tanker, her sanser du og er bevidst og et med situationen. Det bedste vores tankeprocesser kan gøre for os, er når vi er faret vild, at tænke hvordan skete det lige? og hvordan finder jeg vejen tilbage til mit spor i livet?.
 6. Der er kun en der styre hvordan du skal føle.
  Vi har meget lidt styr på verden omkring os, men vi har langt mere kontrol over hvordan vi vil føle det i forhold til de påvirkninger vi uundgåeligt rammes af. Jo mere personligt vi tager det, desto svære er det at komme videre. Vær stor i dit sind, bær over med uvidenhed, dumhed og smålighed. Giv dig selv glæde ved det som måtte give dig livsfylde i dit liv.
 7. Vær ærlig
  Vær ærlig, først og fremmest overfor dig selv, med øvelse kan du begynde at møde verden med din ærlighed. Ærlighed er hvordan du har det, ikke omkring din kræsenhed. Ærlighed kommer fra dit oprindelige sind, så vær forsigtigt med hvordan du ytre din ærlighed, for ærlighed er måske det stærkeste, du vil i dig selv.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.