15 gode råd til succes

Der er mange der har skrevet på formlen “Succes”, 

vigtigst er det måske og kikke bagud på egne små succeser, for at finde den rette formel som virker: Hvad gjorde jeg der virkede?, hvilken tilstand var jeg i?, hvem og hvad var medårsag til at det blev en succes?, hvad var min motivation?, havde jeg et Flow i måden at gøre det på?.
Mange spørgsmål som bibringer en bevidsthed om sin egen formel på Succes.
Dog er det altid værd at kikke på hvad der er Essentielt for at gøre tingene. Så jeg har prøvet at sætte de” gængse vare” for succes på hylderne. Egentligt ville jeg bare skrive 10 gode råd, men der dukkende hele tiden nye vinkler op. Så en dag går jeg efter 100 gode råd ;O)

 1. Dit ønske om succes skal været bundet op i passion, dvs. noget du brander for, og ikke bare brænde for at have succes. ( Vi skal ha det i os, det skal ligge i hjertet, og det skal løbe i blodet)
 2. Den skal være båret af en ide, til vækst, forandring, forbedring, til gavn, løsning til et problem, udvikling.
  Det skal ikke kun være et spørgsmål om penge, de er den personlig gevinst på succes. (og penge kommer til den ihærdige.)
 3. Vær klar i beskrivelsen af dit mål, du skal kunne se det i farver, du skal kunne smage det så du får mundvand. Det skal være så detaljeret at det er som at gå ind i et levende 3D billedet.
 4. Det skal være specifikt og målbart, dvs. det skal være håndgribeligt nærværende og inden for dine egne realistiske resurser.
 5. Tag en endeliggyldig beslutning, en No way return beslutning, en Do or Die jeg gør det sgu.
  (Frygt og magelighed arbejder tæt sammen om at holde dig på sofaen og Tv’et fastholder dig)
 6. Få dig en simpel strategi model at arbejde med. Strategi er beskrivelsen mellem her og nu og dit specifikke mål.
 7. Find en metode til at arbejde med de skridt, der skal tages på daglig og uge basis, Time Management, så tid og opgaver drejer som et hjul omkring mod målet.
 8. Sør for at have vidner til din “mission” fortæl dem der kan og vil støtte dig i dit arbejde. Undlad at snakke med dem, der bliver bekymret for dig, tvivler på dine evner. (din mor, venner med hang til misundelse og offer mentalitet.)
 9. Mediter og visualiser på dine mål, drømmene omkring dine mål, hver dag. Helst hver morgen og hver aften.
  (gør det hvor der 100% ro både i tid og sted, dog er det bedste tidlig morgen før noget andet, og det sidste inden du sover).
 10. Gør det med lyst, gør det i leg, det skal være sjovt og de gode skridt skal belønnes undervejs. ( selvhøjtidelighed og alvor er en dræber på sigt.)
 11.  Vær disciplineret og dedikeret.
 12.  Vær bevidst om processerne, bevidsthed er processen og turen undervejs.
  (Så drop tankerne, de er alligevel bare en del af det bjerg der ikke kan bestiges.)
 13.  Studer´, læs om emnerne, omkring det du foretager dig, vær din egen læremester og vigtigt elev i din egen skole. Vær nysgerrig på tingene, hav et begynder sind, så er du på opdagelse, kun egoet ved alting i forvejen og ser ikke forhindringerne i tide.
 14. Vær sammen med folk der beriger dig, nogen der ved noget, andre som har fat i deres egen succes, nogen der ved hvordan man nyder livet, iværksættere, forretningsfolk. (Et gammelt ordsprog lyder, skal du have noget ordnet, så gå til en travl mand)
 15. Bed om det du ikke selv kan, ræk ud efter hjælp og støtte, få råd fra dem, der kan råde, og muskler fra de stærke.
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.