10 essentielle spørgsmål der er værd at stille, omkring sit parforhold.

Det er en del år siden jeg opstille disse 10 essentielle spørgsmål, som går på parforholdet, udvikling, frygt, grænser og forventninger. Jeg har siden fået masser af god feedback på at det har være givtigt at bruge disse 10 spørgsmål til at få fat i det manglende og få ønsker og retning på. Det er ikke lykkes mig at forenkle, gøre det skarpere eller udbygge disse spørgsmål, de er for mig essentielle og sætter fint rammen og det som er vigtigt. 

  1. Det jeg frygter for mit forhold:

  2.  Ting jeg ikke accepterer i mit forhold:

  3.  Værdier jeg vil have i mit forhold:

  4.  Det jeg prioriterer højt i mit forhold:

  5.  Gode ting jeg har med, i mit forhold:

  6.  Det jeg ikke er så god til, som jeg har med, i mit forhold:

  7.  Mine ønsker for vores forhold i fremtiden:

  8.  Hvad vil jeg gøre for at vedligeholde kærligheden i mit forhold:

  9.  Mine forventninger til min partner:

  10.  Krav jeg ufravigeligt holder fast i som vil slutte vores forhold:
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.