Psykoterapi

Psykoterapi på Frederiksberg

Psykoterapi

Psykoterapi er med til at skabe nærvær og ro i sinde

Psykoterapi er en luksus, hvis man vil være fri af fortidens svigt og skygger og blive fri til at leve og gå efter ens drømme og potientiale.

Den psykoterapi jeg er trænet i, eller den “Psykoterapeutisk skole” jeg kommer fra er Gestaltterapien, som handler mest om her og nu, bevisthed, fokus på følelser, livsfaser, ansvarlighed, valg og fravalg.
Jeg har dog en hel del mere med i bagagen, både fra NLP, og utallige kurser.
I dag står jeg med en hel del helheds og bevidstheds modeller, som jeg har skabt i forbindelse med undervisning på vores Institut. www.essens-instituttet.dk Her finder du også vores psykoterapeut uddannelse, som hviler på vores modeller samt Gestaltterapi.
Desuden kan her du se nogle af værktøjer som også bruges i min psykoterapeutiske praksis og flere kan også ses her på siden. Desuden har vi har vi også vores officielle psykoterapeutiske hjemmeside her www.essens-terapi.dk, her kan du læse mere om psykoterapi, parterapi.

Psykoterapi handler om ofte at finde modet til at “gå vejen”, og tage det fulde ansvar for ens liv og trivsel. Det sker bla.  ved at se på den selvfordømmelse og de ofte alt for store krav vi stiller til os selv og til omverden.

Jeg tror på at mennesket har de nødvendige resurser til, at komme igennem til et liv med trivsel og gode relationer. Psykoterapien er med til, at få skabt bevidsthed, om de blokeringer og forhindringer vi selv genskaber ud fra mønstre som er lagt fra bunden af.

I Parterapien er det ofte det manglende nærvær, som skaber splid, kampe og ensomhed.
Jeg skriver en del om parforholdet på denne blog, en “litterær parterapi”, med gode råd og inspiration.

Du kan læse mere om min praksis og om psykoterapi/parterapi på www.essens-terapi.dk  og der er en del mere at hente på min gamle blog www.madsonblog.dk 

Print Friendly, PDF & Email